+32(0)9/348.26.04

Schoonheidsinstituut Sandrina

Couperose behandeling

Couperose, hoe zit het in elkaar?  Een huidprobleem dat gewoonlijk opduikt naargelang iemand veroudert. Het is een aandoening waarbij de bloedvatwanden verzwakken en zich gaan uitzetten.

Visueel?  Gesprongen adertjes in de huid, die sterk kunnen variëren qua dikte. De meeste mensen krijgen reeds gesprongen bloedvaatjes in het gelaat in hun 20-er jaren.

Wat kan de klant na behandeling verwachten?  Eerst worden de gesprongen bloedvaatjes donkerder. Dit betekent dat de vaatwanden door de hittewerking gaan samenplakken zijn en worden dan in de komende weken met het natuurlijke afvalafvoersysteem van de huid afgevoerd. Indien 1 week na de behandeling de behandelde zone niet donkerder geworden zou zijn, wordt de behandeling herhaald met een iets sterkere instelling.

Opgelet! Bij een versterkte doorbloeding worden de vaatwanden opnieuw geopend en het effect van de behandeling teniet gedaan.

Vermijd 1e week:

  • wrijving – (we gaan de behandelde huid héél zachtjes behandelen na de behandeling – geen harde douchestraal – geen ruwe washandjes – niet wrijven - …)

  • warmte - (geen warme douche, sauna, …)

  • andere bloedsomloop-stimulatie (stress – sporten – vliegen - …)

 

 

 

 Frequentie van de behandelingen?  Om de 4 weken